paldiski lebensumfeld

42231201622_d0cfe94dc2_o-scaled-1920x690-c

Paldiski populaarsus on jõudsalt kasvamas ning uue ilmega linna avastab üha rohkem turiste, ettevõtjaid, investoreid, kõrgeid kodumaiseid ja väliskülalisi ning loomulikult ka siin elada soovijaid. Paldiskil on tänu heale transpordiühendusele ja lähedusele sisuliselt kasvamas Tallinna eeslinnaks. Päevas sõidab Tallinna suunas kümneid ronge ja busse, sealjuures on valla elanikele soodustused rongiga liiklejaile. Samuti tegutseb siin kaks suurt ja strateegilise tähtsusega sadamat.

Paldiski pole kaugeltki enam pelgalt sõjaväe- või tööstuslinn, vaid suure potentsiaaliga mereäärne elukeskkond. Elanike arv on tänase seisuga vallas 12 976 ning see on pidevas kasvutrendis. Siin on piisavalt ruumi kinnisvaraarendajatele, sest elanike arv kasvab iga kuuga ning nõudlus uute elamispindade suureneb.

Siia elama ja tööle tulijaid ootab kõigi võimalustega elukeskkond looduskaunis kohas. Paldiskis on kaks kooli – Paldiski Ühisgümnaasium ning Paldiski Vene Põhikool, kaks lasteaeda ning noortele huvikeskus. Lugemisjanu saab kustutada raamatukogus ning kunstinäljastele on Amandus Adamsoni muuseum ning hulgaliselt militaarkunstiväärtusi. Loodussõpradele on kogu Pakri poolsaar, mille tippu viib äsja valminud kergliiklustee ning hunnitud vaated merele, mida saab nautida nii Pakri pangalt, Keibu lahelt kui Laoküla lahelt.

Aktiivset vaba aega saab kasutada Lääne-Harju Spordikeskuse ujulas, mis on, muide, Eesti sügavaim ujula. Samuti on siin palliplatsid, jõusaal, rattateed, mänguväljakud, rulapark jmt.

Linnas on olemas kauplused, perearstikeskus, toitlustuskohad ning palju erinevate teenuste pakkujaid. Samas on siin ruumi uutele tulijatele ning avastamata niššidele.

Padiskis on potentsiaalseid piirkondi ka loomelinnaku rajamiseks.  Linn on unikaalne, siinsed elutingimused soodsad, kuid siit saadud inspiratsioon hinnaline.  Avastamata pärlina on Paldiski ideaalne noortele kunstnikele, muusikutele, kirjanikele. Inspiratsiooni jagub ning seda on juba kasutanud mitmed Eesti tuntud kunstnikud ja kultuuritegelased. Nii on elanud Paldiskis just inspiratsiooni ammutamiseks skulptor Amandus Adamson, kunstnik Nikolai Triik, luuletaja Liisi Ojamaa jne.

unsere beraters

Uus Ly
Ly Lepik
industrieller anlageberater
ly.lepik@heak.ee +372 56 782 056

a

schick uns eine nachricht

    Compare